2014. júl 16.

Nemzetközi hírességek kerékpáron

írta: Mayer Balázs
Nemzetközi hírességek kerékpáron

A kerékpár, a bringa, a bicikli, a canga, vagy éppen ahogy hívjuk népszerű, és stílusos közlekedési eszköz, a kezdetek óta, hiszen Pierre Michaux már 1861-ben feltalálta az első velócipédet. Számos híres ember is szívesen közlekedik bringával, lehet éppen azért hogy többet mozogjanak, vagy éppen elkerüljék a lesifotósokat - ami nem mindig jön össze, ahogy a következő néhány képet elnézzük.

Itt épp David Beckham teljesíti a napi penzumot. Úgy gondolom, hogy őt nem kell bemutatni senkinek sem, hiszen nem csak egykori futballista, hanem divatszakember, családapa és reklámok arca is egyben.

070706-becks.jpg

A mókás emberke nem más, mint Robert Downey Jr., aki talán a Vasember filmek főszerepéről ismert. Hatalmas arc, ezt a hivatalos facebook oldala is bizonyítja, ahol valóban saját maga írogatja a posztokat. Személy szerint egyik kedvenc színészem, és ráadásul bringázni is szeret – és a képeket elnézve tud is!

10273106_300617870106685_1988135535511019127_o.jpg

 „Az élet olyan, mint a biciklizés. Hogy megtartsd az egyensúlyod, mozgásban kell maradnod.” (Albert Einstein)

albert-einstein-on-bike.jpg

 Az 1960-as években, a beat-korszakban is menő volt ám bringázni! A képen a legendás, stílusteremtő zenekar, a Beatles, épp egy kis kerékpáros kiruccanás közben!

beatles.jpg

Szintén színész, sőt többes számban, hiszen Brad Pitt és felesége, Angelina Jolie látható a képen, illetve a gyerkőcök! Ilyen egy ideális bringás család!

2668110154_8389b5a3c2_o.jpg

Az egykori amerikai elnök George W. Bush köztudottan sokat biciklizett, és nagy kerékpárrajongó, meghívta a Fehér Házba például az USA kerékpár-válogatottját, és Lance Armstrongot is vendégül látta.

bush_hoists_bike.jpg

Természetesen az Amerikai Egyesült Államok elnökének egyedi kerékpár is jár, az Air Force One mellé.

presidential_seal.jpg

Úgy látszik, a színészek szeretik a kétkerekűeket, a képen Jake Gyllenhaal. Szerintem tehetséges színész, egyre jobb filmekben kap szerepet.

POT.JPG

 Kevesen tudják, de a kultikus bringás filmben, a BMX banditákban Nicole Kidman is szerepelt.

bandit4.jpg

 Pamela Anderson is szeret biciklizni! (Azért az a prémes csizma, meg a forró naci... na....)

pamela.jpg

 Egy másik szöszke, Paris Hilton is bringára pattan néha. Természetesen figyel a trendi öltözködésre, ahogy az egy milliárdos plázacicától elvárható.

paris-hilton-bike.jpg

 Egy legény a „szomszédból”, az osztrák származású Arnold Schwarzenegger. Egykori testépítő, később színész lett, a Terminátor személyesen, sőt most már politizál is.

SchwarzeneggerBicycleDC.jpg

„Jóóóreggeltvietnááááám”, avagy Robin Williams, a nagy nevettető. Bizony, ő is nagy kerékpár-fan, Lance Armstrong közeli jó barátja (volt).

robbie williams.JPG

Till Attila, vagyis Tilla, műsorvezető, média-fenegyerek, róla köztudott hogy nagy bringás.

Till_Attila_01.jpg

Hajós András, szociológus, énekes, dalszerző, humorista, a Heti Hetesből lehet ismerős. Ahogy a kép is bizonyítja, ő is nyeregebe pattan néha.

image.jpg

 Berki Krisztán, egykori labdarúgó, jelenleg „celeb”. Megosztó figura, van aki imádja, és van aki utálja. Lényeg, hogy Pestről letekert a Balatonra. 

10247386_704097046302505_7739943423266075820_n (1).jpg

 

Szólj hozzá

celeb színész politikus sztárok híresség